TOP RICHTLIJNEN VAN LAST MINUTE BAAI VAN DE SOMME

Top richtlijnen van Last Minute Baai van de Somme

Top richtlijnen van Last Minute Baai van de Somme

Blog Article

Aansluitend gingen we naar Mers-les-Bains, ons charmante badplaats betreffende Art Nouveau villa’s in allerhande pastelkleuren. Ons locatie waar jouw jouw in de Belle Epoque waant, de tijdperk vanwege de Eerste Wereldoorlog waarin ons grote economische ontwikkeling plaatsvond en dat zag je met alles!

Een locatie. Dit appartement lag op zo'n 100 m van het kanaal betreffende een Somme en zo n 20 min stappen naar st Valerie sur somme. De baai van een somme is ons mooie en rustgevende omgeving.

Bij Ault loopt eveneens een schitterende wandelroute. Een met een hoogtepunten er kan zijn dit grote veld betreffende rooie klaprozen.

Saint-Valery-sur-Somme kan zijn wat het betreft de allerleukste plaats teneinde te bezoeken. Wat ons sfeervolle straatjes heeft het dorp! Lopend voorbij de kade betreffende een Somme zie je een prachtige villa’s liggen.

Mers-les-Bains kan zijn een meeste zuidelijk gelegen badplaats. Het plaatsje is in het bijzonder apart via de geweldige villa’s uit de late 19e en begin 20e eeuw.

Vaak worden er slechts een paar kamers met gasten verhuurd. Een voorzieningen afwijkingen ieder kamer. Als je een eigen badkamer hebt, is dit alsnog leuker. In enkele gevallen deel jouw dit sanitair betreffende verschillende gasten. Bekijk dus juist een descriptie van jouw bed en breakfast via.

☐ Een rit maken in dit treintje van de spoorlijn van een Sommebaai, daar waar een tijd lijkt stil te ogen

Abbaye de Valloires is een prachtige cisterciënzerabdij gelegen in het noordwesten van Somme. De abdij werd in een twaalfde eeuw gesticht en daar verbleven toentertijd immers 100 monniken. Tot mijn spijt kreeg een abdij het aanzienlijk te verduren tijdens de honderdjarige oorlog en werd ons omvangrijk deel verwoest.

“Ik Logeren Baai van de Somme beseft ons volmaakte plek om lekker te nuttigen in Le Crotoy : een “Bistrot de la Baie” ! Ik proefde daar onlangs ons hamburger met een bar betreffende varkensoortjes (zee groenten) die ik me zeker nog kan herinner Op een menukaart ogen slechts lokale middelen.

goed gelegen en uitgerust hotel betreffende schitterend gezichtsveld op de indrukwekkende baai van een Somme; ruime gratis parking kan zijn ons pluspunt en tevens ons verzorgd en gevarieerd ontbijt; welness goed verzorgd ;

De gebruikers prijzen die vakantiewoning aan. Wij selecteren vakantiewoningen met de hoogste scores betreffende gebruikers met Holidu en verschillende aanbieders teneinde oudste kwaliteit te garanderen.

L’Horizon in Ault. Reserveer ons tafeltje juiste raam en geniet met het prachtige uitzicht op een zee. Doch ook van een heerlijke gerechten en de gespecialiseerde bediening.

Op zoek naar een opwindende camping? Camping Le Château des Tilleuls kan zijn een gezellige familiecamping gelegen op slechts een zoveel kilometer over het centrum betreffende Abbeville. Een kampeerplaats beschikt over ons leuk zwembad en een restaurant.

Ga zodra een ontdekkingsreiziger op pad teneinde een baai en zijn omstreken, historie en toekomst te ontdekken … Maak jouw oefening volkomen met een neem een kijkje aan het bezoekerscentrum met de Grand Site.

Report this page